Ons team

Pauline Smabers, foto door Marieke Odekerken

Pauline Smabers
Sr. communicatieadviseur. Analytisch denker. Zorgt dat het goedkomt. Trainer. Partner van Coform.


Pauline helpt opdrachtgevers hun vraag terug te brengen tot de essentie. Waar gaat het echt over? Van binnen naar buiten. Van organisatie naar klant. Van wet naar werkelijkheid. Die kanteling maken, dat is haar tweede natuur. Pauline vertaalt beleidsdoelen naar effectieve communicatie. Bij voorkeur in co-creatie met de opdrachtgever. Met ruim 20 jaar ervaring als professional kan zij een faciliterende rol pakken, de uitvoering op zich nemen of als coördinator aan de slag. Altijd met oog voor de omgeving waarin ze opereert. Daarnaast is Pauline een ervaren trainer klantcommunicatie en begeleidt ze interactieve sessies.

John Galinsky
Senior adviseur. Creatieve information designer. Bedenker van regelhulpen. Partner van Coform.


John adviseert over en ontwikkelt toegankelijke klantcommunicatie. Regeldruk verminderen waar het kan, voor een soepele uitvoering van wet- en regelgeving. John is sterk in de analyse, en creatief in informatieoplossingen. Zowel in de grote lijn, als op de vierkante centimeter in een digitale regelhulp. Een ervaren schrijver van begrijpelijke taal. John is een communicatieprofessional die al 25 jaar in het vak zit. Hij weet precies hoe hij een project tot een goed einde kan brengen. Als ‘near-native speaker of English’ werkt John ook graag voor Engelstalige organisaties. Hij adviseert, redigeert en schrijft direct in het Engels. 

Mettedejonge.jpg

Mette de Jonge Communicatieadviseur en redacteur. Kritisch meedenker. Sterk in klantcommunicatie en corporate communicatie.

Mette gaat altijd op zoek naar de kern én naar het overzicht. Haar kracht? Ingewikkelde zaken begrijpelijk maken door nooit de eindgebruiker uit het oog te verliezen. Mette is slim, daadkrachtig en denkt altijd vooruit. Ze heeft ruime ervaring in het verbeteren van klantcommunicatie en corporate communicatie voor verzekeraars, energieleveranciers, waterschappen, uitvoeringsorganisaties en ZBO’s. Naast adviezen over verbetering van klantreizen en websites, maak je Mette altijd blij met een goede eindredactieklus. Zoals een jaarverslag. Ze houdt de touwtjes in handen en zorgt dat het goedkomt. Met een uitstekend gevoel voor interne verhoudingen is Mette altijd een waardevolle toevoeging voor uw organisatie. 

 

 

 

Marc van der Geest
Tekstschrijver, information designer en adviseur. Al 9 maanden op rij 'werknemer van de maand' bij Coform.


Als ervaren tekstschrijver maakt Marc teksten helder, eenvoudig en leesbaar. En als adviseur probeert hij de hoeveelheid tekst in communicatie tot een minimum te beperken. Door op zoek te gaan naar dat wat de doelgroep écht moet weten, en naar manieren om die informatie te visualiseren en te personaliseren. Het helpt dat hij nieuwsgierig is ... op het obsessieve af. Marc zet alles op alles om regels, voorwaarden en processen helemaal te doorgronden, ze te ontleden, ontbrekende info boven water te krijgen en overbodige info weg te snoeien. Om wat er overblijft op een logische en duidelijke manier weer in elkaar te zetten.