Ons team

Pauline Smabers  Senior communicatieadviseur. Analytisch denker. Trainer. Partner van Coform.  Mail  |  LinkedIn  Ingewikkelde processen makkelijker maken voor klanten. Dat is voor Pauline altijd de prioriteit. De kanteling maken van organisatie naar klant, van wet naar werkelijkheid. Met haar uitgebreide ervaring kan ze de faciliterende rol pakken, de uitvoering op zich nemen of als coördinator aan de slag. Daarnaast is Pauline trainer klantcommunicatie en begeleidt ze interactieve sessies.

Pauline Smabers
Senior communicatieadviseur. Analytisch denker. Trainer. Partner van Coform. Mail | LinkedIn

Ingewikkelde processen makkelijker maken voor klanten. Dat is voor Pauline altijd de prioriteit. De kanteling maken van organisatie naar klant, van wet naar werkelijkheid. Met haar uitgebreide ervaring kan ze de faciliterende rol pakken, de uitvoering op zich nemen of als coördinator aan de slag. Daarnaast is Pauline trainer klantcommunicatie en begeleidt ze interactieve sessies.

John Galinsky  Senior adviseur. Creatieve information designer. Bedenker van regelhulpen. Partner van Coform.  Mail  |  LinkedIn  John adviseert over en ontwikkelt toegankelijke klantcommunicatie. Sterk in de analyse, creatief in oplossingen. Zowel in de grote lijn, als op de vierkante centimeter in een digitale regelhulp. Als ‘near-native speaker of English’ werkt John ook graag voor Engelstalige organisaties. Hij adviseert, redigeert en schrijft direct in het Engels.

John Galinsky
Senior adviseur. Creatieve information designer. Bedenker van regelhulpen. Partner van Coform. Mail | LinkedIn

John adviseert over en ontwikkelt toegankelijke klantcommunicatie. Sterk in de analyse, creatief in oplossingen. Zowel in de grote lijn, als op de vierkante centimeter in een digitale regelhulp. Als ‘near-native speaker of English’ werkt John ook graag voor Engelstalige organisaties. Hij adviseert, redigeert en schrijft direct in het Engels.

 
Mette de Jonge  Communicatieadviseur en redacteur. Kritisch meedenker. Sterk in klant- en corporate communicatie.  Mail  |  LinkedIn  Mette gaat altijd op zoek naar de kern én naar het overzicht. Haar kracht? Ingewikkelde zaken begrijpelijk maken door nooit de eindgebruiker uit het oog te verliezen. Mette is slim, daadkrachtig en denkt altijd vooruit. Naast adviezen over verbetering van klantreizen en websites, maak je Mette altijd blij met een goede eindredactieklus. Zoals een jaarverslag.

Mette de Jonge
Communicatieadviseur en redacteur. Kritisch meedenker. Sterk in klant- en corporate communicatie. Mail | LinkedIn

Mette gaat altijd op zoek naar de kern én naar het overzicht. Haar kracht? Ingewikkelde zaken begrijpelijk maken door nooit de eindgebruiker uit het oog te verliezen. Mette is slim, daadkrachtig en denkt altijd vooruit. Naast adviezen over verbetering van klantreizen en websites, maak je Mette altijd blij met een goede eindredactieklus. Zoals een jaarverslag.

Marc van der Geest  Tekstschrijver, information designer en adviseur.  Mail  |  LinkedIn  Als ervaren tekstschrijver en adviseur maakt Marc communicatie helder, eenvoudig en leesbaar. Door de informatie én de context te doorgronden, alles te schrappen wat de doelgroep niet écht hoeft te weten, en wat overblijft te vereenvoudigen, visualiseren en personaliseren.

Marc van der Geest
Tekstschrijver, information designer en adviseur. Mail | LinkedIn

Als ervaren tekstschrijver en adviseur maakt Marc communicatie helder, eenvoudig en leesbaar. Door de informatie én de context te doorgronden, alles te schrappen wat de doelgroep niet écht hoeft te weten, en wat overblijft te vereenvoudigen, visualiseren en personaliseren.

Charlotte Keuning  Tekstschrijver, informatieontwerper en adviseur.  Mail  |  LinkedIn  Charlotte haalt de de essentie uit complexe informatie. Om dit vervolgens om te zetten in duidelijke, begrijpelijke taal. Ook als de doelgroep laaggeletterd is. Een echte taalpuzzelaar. Scherp, analytisch en nauwkeurig. Mede dankzij haar achtergrond in psychologie heeft Charlotte altijd oog voor de mens achter de tekst.

Charlotte Keuning
Tekstschrijver, informatieontwerper en adviseur. Mail | LinkedIn

Charlotte haalt de de essentie uit complexe informatie. Om dit vervolgens om te zetten in duidelijke, begrijpelijke taal. Ook als de doelgroep laaggeletterd is. Een echte taalpuzzelaar. Scherp, analytisch en nauwkeurig. Mede dankzij haar achtergrond in psychologie heeft Charlotte altijd oog voor de mens achter de tekst.

Maartje Bekker  Tekstschrijver en informatieontwerper. Creatief in tekst én beeld.  Mail  |  LinkedIn  Met ervaring als ontwerper en communicatieadviseur is Maartje creatief in tekst én in vorm. Ze zet grote hoeveelheden informatie om in een logisch en prettig geheel. Haar nieuwsgierigheid en kritische blik helpt hierbij. Maartje vraagt door totdat ze de materie volkomen heeft doorgrond.

Maartje Bekker
Tekstschrijver en informatieontwerper. Creatief in tekst én beeld. Mail | LinkedIn

Met ervaring als ontwerper en communicatieadviseur is Maartje creatief in tekst én in vorm. Ze zet grote hoeveelheden informatie om in een logisch en prettig geheel. Haar nieuwsgierigheid en kritische blik helpt hierbij. Maartje vraagt door totdat ze de materie volkomen heeft doorgrond.


Onze partners

Full-service ontwerpbureau OSAGE verrast met onconventioneel sobere ontwerpen. Naadloos toegesneden op de gebruiker. Eenvoud in interactie zorgt voor effectieve communicatie.

Full-service ontwerpbureau OSAGE verrast met onconventioneel sobere ontwerpen. Naadloos toegesneden op de gebruiker. Eenvoud in interactie zorgt voor effectieve communicatie.

Simpel is slim,  het netwerkbureau van Pieter Boddaert, maakt ingewikkelde dingen duidelijk en herkenbaar. Van huisstijl tot infographics. Van brochures tot animaties. 

Simpel is slim, het netwerkbureau van Pieter Boddaert, maakt ingewikkelde dingen duidelijk en herkenbaar. Van huisstijl tot infographics. Van brochures tot animaties.